Over Interim Hospitality

Interim Hospitality levert professionele hostesses voor uiteenlopende opdrachten. Al onze hostesses zijn geselecteerd op skills, professionaliteit en servicegerichtheid. Door deze vele goede eigenschappen kunnen onze hostesses voor meerdere werkzaamheden worden ingezet. 

Onze hostesses worden vaak ingezet om te staan op beurzen, congressen, evenementen en zij worden vaak geboekt voor diverse promotieacties. Niets is te gek en onze hostesses houden zeker van een uitdaging.

Interim Hospitality heeft als hoofddoel dat de hostesses die wij leveren, uw evenement tot een echt succes maken. Hiermee zorgen wij ervoor dat u het beste uit uw beursdeelname of congres kunt halen. Dit heeft als resultaat dat uw bedrijf een goede naam heeft en dat de bezoekers een goede indruk hebben gekregen van wat u doet. Dit succes is terug te zien in de komende verkopen die worden gedaan.

Ervaring in de branche

Interim Hospitality is een onderdeel van het modellenbureau Models Included. Door een jarenlange ervaring in de modellen- en hostessesbranche heeft Interim Hospitality veel kennis opgedaan over deze branches. Deze kennis draagt bij aan het leveren van de beste services. Door goed naar uw wensen te luisteren, zorgen wij dat de beste hostesses worden geselecteerd voor uw opdracht.

Wanneer u het belangrijk vindt voor uw bedrijf om te werken met zeer gemotiveerde, gastvrije, representatieve, ervaren en professionele hosts en hostesses welke op hoogstaand niveau uw gasten kunnen ontvangen, dan hebben wij de professionaliteit in huis om u dit bieden.

Bij Interim Hospitality kunt u ook terecht voor het inzetten van tijdelijk personeel voor een lange of korte periode. Wij verzorgen dit voor u vanaf de sollicitatieprocedure tot aan de uitbetaling van de salarissen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!
 

Promotie hostesses Tijdens een breed scala aan events gaan onze representatieve promotiedames op pad om met een proactieve houding, uw merk of product blijvend onder aanda... Lees verder Garderobe hostesses De indruk die een bezoeker van een evenement krijgt, begint al bij de binnenkomst. En er is altijd maar één keer de kans op ... Lees verder Beurs hostesses Interim Hospitality biedt een professionele hostess service voor elk evenement. Beurs hostesses bieden u de beursondersteuning waar u naar opzoek bent. Zij... Lees verder