Deel worden van ons hostessteam? 

Heb jij al enige ervaring in de hostesseswereld of heb jij de droom om hostess te worden? Dan wordt deze droom misschien wel werkelijkheid bij Interim Hospitality. 

Werkzaamheden

Hostesses worden voor verschillende werkzaamheden ingezet. Het vaakst zijn hostesses te zien op grote publieke evenementen. Hierbij kan er gedacht worden aan een beurs, congres of een feest. De taak van de hostess is hierbij om de bezoekers van het desbetreffende evenement te helpen en het de bezoekers zo comfortabel mogelijk te maken. Dit houdt dus in dat een hostess de bezoekers ontvangt en alle eventuele vragen beantwoordt. 
Maar dit zijn zeker niet de enige taken waar hostesses verantwoordelijk voor zijn. Hostesses kunnen namelijk ook ingezet worden voor verschillende horeca werkzaamheden. Hierbij kan worden gedacht aan het rondbrengen van hapjes of champagne. 

Eigenschappen

Een hostess is veel aan het werk met mensen. Om een goede hostess te worden moet je dus beschikken over goede communicatieve vaardigheden en het spreken van meerdere talen zeker een pre! Vaak wordt het beheersen van de talen Nederlands en Engels zelfs verplicht. Daarnaast moet jij je professioneel en representatief op kunnen stellen. Je vertegenwoordigd immers een bedrijf waarvan het imago niet mag worden aangetast. 
Een hostess moet proactief zijn en goed tegen stress kunnen. Er kunnen zich namelijk lastige situaties voordoen. Jij bent dan verantwoordelijk om deze situatie zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Beschik jij over deze eigenschappen en zie jij jezelf al staan op grote beurzen en evenementen? Meld je dan nu aan! Wie weet wordt jij dan deel van het hostessteam van Interim Hospitality! 

Promotie hostesses Tijdens een breed scala aan events gaan onze representatieve promotiedames op pad om met een proactieve houding, uw merk of product blijvend onder aanda... Lees verder Garderobe hostesses De indruk die een bezoeker van een evenement krijgt, begint al bij de binnenkomst. En er is altijd maar één keer de kans op ... Lees verder Beurs hostesses Interim Hospitality biedt een professionele hostess service voor elk evenement. Beurs hostesses bieden u de beursondersteuning waar u naar opzoek bent. Zij... Lees verder