Geboden diensten van Interim Hospitality

De hosts en hostesses van Interim Hospitality zijn zeer professioneel en zorgen voor een optimale begeleiding van uw gasten en sprekers. 

Voor elk type evenement stellen wij ons team zorgvuldig samen, zodat uw klanten altijd op de juiste manier worden benaderd en ontvangen. Met hun uitstraling, gastvrijheid, professionaliteit, zakelijk inzicht en improvisatie- talent vormen onze hosts en hostess immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Of het nu om een seminar van een halve dag gaat of om een groot congres van een aantal dagen, Interim Hospitality verzorgt de logistieke begeleiding tot in de puntjes, zodat het evenement soepel verloopt en iedereen krijgt wat op dat moment belangrijk en nodig is. Of dat nu gaat om een drankje, het instellen van beamer en microfoon of de evaluatierapportage, zij regelen alles voor u. 

De verschillende soorten diensten

  • Adviseren omtrent het programma en efficiënte registratie van deelnemers: Onze hostesses kunnen worden ingezet voor het informeren van de gasten over het programma. Daarnaast kunnen zij ervoor zorgen dat alle deelnemers op de meest efficiënte wijze worden geregistreerd. 
  • Ontvangst en inschrijving van uw gasten: De hostesses ontvangen uw klanten op een spontane en vriendelijke manier en zorgen ervoor dat zij worden ingeschreven.
  • Begeleiding van uw sprekers: De hostesses kunnen worden ingezet om het uw sprekers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierbij kan ervoor worden gezorgd dat de beamer en de presentatie worden bediend door de hostess. Het is natuurlijk van tevoren mogelijk om te repeteren zodat alles goed verloopt bij de echte presentatie.
  • Wegwijs maken van uw gasten: De hostesses kunnen worden ingezet als aanspreekpunt voor het wijzen van de weg. Sommige gebouwen of terreinen kunnen ingewikkeld zijn voor uw bezoekers. Door hostesses in te zetten om de weg te wijzen, zullen zij zich beter vermaken en met een beter gevoel de locatie verlaten. 
Garderobe hostesses De indruk die een bezoeker van een evenement krijgt, begint al bij de binnenkomst. En er is altijd maar één keer de kans op ... Lees verder Promotie hostesses Tijdens een breed scala aan events gaan onze representatieve promotiedames op pad om met een proactieve houding, uw merk of product blijvend onder aanda... Lees verder Beurs hostesses Interim Hospitality biedt een professionele hostess service voor elk evenement. Beurs hostesses bieden u de beursondersteuning waar u naar opzoek bent. Zij... Lees verder