Promotie hostesses

Salesgerichte promotie hostesses

Tijdens een breed scala aan events gaan onze representatieve promotiedames op pad om met een proactieve houding, uw merk of product blijvend onder aandacht van uw doelgroep te brengen. Deze hostesses zijn zeer spontaan en hebben goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast hebben zij een goede overtuigingskracht en zijn zij erg goed in het doen van sales. Op deze manier wordt uw product of merk op de juiste manier gepromoot. 

Soorten promotieacties

Er bestaan veel verschillende manieren om producten te promoten. Een manier is door mensen van het product te laten proeven, het zogenaamde tasting. Wanneer dit op een goede manier wordt gedaan en het product wordt lekker gevonden door de bezoekers, is er een grote kans dat het vaker wordt gekocht. 

Een andere manier van promoten is door te laten zien wat een product allemaal kan. Dit kan worden uitgebeeld door demonstratrices. Zij beelden het gebruik van het product duidelijk en gemakkelijk uit. Hierdoor worden mensen geactiveerd om het product zelf ook te kopen. 

Een andere, zeer activerende, promotieactie is het uitdelen van flyers. Op een flyer is snel en bondig informatie te vertellen en wordt om deze reden vaak gelezen door de ontvanger. Het uitdelen van de flyers kan worden gedaan door enthousiaste promotie hostesses. Door te flyeren op drukke plekken zijn zeer veel mensen te bereiken met deze actie. 

Welke promotionele actie het beste past bij uw bedrijf, is geheel aan u. De hostesses zijn zeer veelzijdig en kunnen dus ook voor veel verschillende acties worden ingezet.

Promotie hostesses boeken?

Wilt u promotie hostesses boeken voor een promotionele actie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. 
 

Terug naar overzicht
Beurs hostesses Interim Hospitality biedt een professionele hostess service voor elk evenement. Beurs hostesses bieden u de beursondersteuning waar u naar opzoek bent. Zij... Lees verder Promotie hostesses Tijdens een breed scala aan events gaan onze representatieve promotiedames op pad om met een proactieve houding, uw merk of product blijvend onder aanda... Lees verder Garderobe hostesses De indruk die een bezoeker van een evenement krijgt, begint al bij de binnenkomst. En er is altijd maar één keer de kans op ... Lees verder