Servicegerichte hostesses

Een goede hostess is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het van belang dat zij met zorg geselecteerd worden. Deze taak nemen wij graag op ons! Onze hostesses zijn gemotiveerd, professioneel, representatief, gastvrij, communicatief vaardig en inzetbaar bij de meest uiteenlopende bedrijven en evenementen. 

Wij hebben een groot bestand aan hostesses. Dit neemt met zich mee dat wij u een selectie aan hostesses kunnen voorstellen. U bepaalt uiteindelijk welke dames op uw evenement komen te staan. Of het nu gaat om beurzen, congressen, grote evenementen, vergaderingen of feesten en partijen, bij Interim Hospitality worden de best passende hostesses voor u geselecteerd.

Inzetbaarheid

De activiteiten waarvoor onze hostesses ingezet kunnen worden zijn onder andere:

  • Ontvangen en begeleiden van uw gasten
  • Verstrekken van informatie
  • Vertegenwoordigen van uw product
  • Standbemanning
  • Garderobeactiviteiten
  • Sampling en flyering 

Heeft u andere werkzaamheden voor de hostess in gedachten dan hier benoemd staan? Geen probleem! In overleg kunnen alle activiteiten natuurlijk naar uw wens worden uitgevoerd. 

Uiterlijk

Natuurlijk zien onze hostesses er altijd op-en-top uit. De hostesses zijn mooi en hebben altijd een representatief uiterlijk. Zij gaan standaard stijlvol gekleed en kunnen daarbij op uw verzoek een passend accessoire dragen. Hierbij wordt rekening gehouden met de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om geheel in uw bedrijfskleding te gaan. Dit wordt allemaal voorafgaand aan de opdracht besproken. 

Heeft u interesse om een of meerdere van onze hostesses te boeken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of verdere informatie. 

Beurs hostesses Interim Hospitality biedt een professionele hostess service voor elk evenement. Beurs hostesses bieden u de beursondersteuning waar u naar opzoek bent. Zij... Lees verder Garderobe hostesses De indruk die een bezoeker van een evenement krijgt, begint al bij de binnenkomst. En er is altijd maar één keer de kans op ... Lees verder Promotie hostesses Tijdens een breed scala aan events gaan onze representatieve promotiedames op pad om met een proactieve houding, uw merk of product blijvend onder aanda... Lees verder