Beurs hostesses

Professionele beurs hostesses

Interim Hospitality biedt een professionele hostess service voor elk evenement. Beurs hostesses bieden u de beursondersteuning waar u naar opzoek bent. Zij kunnen er dus zeker voor zorgen dat uw beursdeelname succesvol is. 

Werkzaamheden

De deelname aan een beurs is pas geslaagd als u veel relaties hebt ontvangen en ook met veel nieuwe klanten en leads in contact gekomen bent. Onze ervaren medewerkers kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een succesvolle beursdeelname. Zij verzorgen o.a. voor u:

  • Ontvangst en registratie van de bezoekers.
  • Aanbieden van consumptie
  • Bij grote drukte bezoekers aan uw stand binden tot uw medewerker beschikbaar is
  • Verstrekken van brochures en ander informatiemateriaal
  • Informatie verschaffen over producten of diensten
  • Flyers verspreiden op de beurs
  • Stand op orde houden, schoon en netjes, aanvullen documentatie
  • Catering (klein) verzorgen, koffie, drankjes en hapjes

Uiterlijk

Uiteraard verschijnen onze hostesses representatief en passend gekleed. De dames gaan gekleed zoals u dit het liefst ziet. Voorafgaand aan de beurs worden er daarom ook kledingafspraken gemaakt zodat iedereen er hetzelfde uit ziet en er een eenheid ontstaat. Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van uw bedrijfskleding of om kleding te laten maken die afgestemd is op het evenement.

Boeken?

Heeft u interesse in onze beurs hostesses en wilt u er graag een boeken? Of wilt u meer informatie over de beschikbaarheid van onze hostesses of de werkzaamheden die zij uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor deze informatie of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht
Beurs hostesses Interim Hospitality biedt een professionele hostess service voor elk evenement. Beurs hostesses bieden u de beursondersteuning waar u naar opzoek bent. Zij... Lees verder Promotie hostesses Tijdens een breed scala aan events gaan onze representatieve promotiedames op pad om met een proactieve houding, uw merk of product blijvend onder aanda... Lees verder Garderobe hostesses De indruk die een bezoeker van een evenement krijgt, begint al bij de binnenkomst. En er is altijd maar één keer de kans op ... Lees verder