De aanvullende diensten van Interim Hospitality 

Naast onze hostesses, biedt Interim Hospitality ook andere diensten. Deze diensten sluiten goed aan op de werkzaamheden van onze hostesses. 

Kostuumverhuur en werkkleding

Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat er geheel op maat gemaakte kostuums beschikbaar zijn voor de hostesses. Deze kostuums zijn van een hoge kwaliteit en geven een professionele uitstraling. Het is natuurlijk mogelijk om alle hostesses dezelfde kostuums te laten dragen. 

Naast kostuums bieden wij ook werkkleding aan. Deze werkkleding wordt op maat gemaakt en past bij de uitstraling van uw evenement. Het is mogelijk om deze kleding te huren maar wij bieden ook de mogelijkheid om deze werkkleding te kopen. Hostesses zijn de vertegenwoordigers van uw bedrijf. Daarom is het erg belangrijk dat de werkkleding er professioneel en verzorgd uitziet. 

U kunt altijd een persoonlijke tintje geven aan de bedrijfskleding. Dit is onder andere mogelijk door het bedrijfslogo op de kleding te verwerken of om de bedrijfskleuren te laten terugkomen in eventuele accessoires. 

Voor u georganiseerde feesten

Heeft u binnenkort een bijzondere gebeurtenis en wordt daar een feestje voor georganiseerd? Maar heeft u geen zin in de stress die deze organisatie met zich meebrengt. Dan heeft Interim Hospitaliy de oplossing! Wij zorgen voor de gehele organisatie zodat u volop kunt genieten van de bijzondere gelegenheid. 

Wij kunnen u van vele diensten voorzien tijdens uw feest. Hierbij kunt u denken aan de decoratie, het licht en geluid, de gehele catering, entertainment, personeel en aan het einde wordt ook nog eens alles voor u opgeruimd en schoongemaakt. 

Heeft u interesse in een of meerdere van de diensten die Interim Hospitality aanbiedt? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Promotie hostesses Tijdens een breed scala aan events gaan onze representatieve promotiedames op pad om met een proactieve houding, uw merk of product blijvend onder aanda... Lees verder Beurs hostesses Interim Hospitality biedt een professionele hostess service voor elk evenement. Beurs hostesses bieden u de beursondersteuning waar u naar opzoek bent. Zij... Lees verder Garderobe hostesses De indruk die een bezoeker van een evenement krijgt, begint al bij de binnenkomst. En er is altijd maar één keer de kans op ... Lees verder